Skip to main content
Pakej Percutian ke Surabaya Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Surabaya

Bandar Pahlawan Kemerdekaan

  1. Halaman Utama
  2. Asia
  3. Indonesia
  4. Surabaya

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Surabaya menjanjikan banyak lokasi-lokasi menarik untuk dilawati dan diterokai. Bandar kedua terbesar di Indonesia ini dibangunkan semasa pemerintahan Belanda dan legasi warisan seni binanya masih utuh sehingga ke hari ini. Ditambah pula dengan warisan Arab yang bersejarah dan Chinatown yang menakjubkan, Surabaya merupakan lokasi yang menjadi tumpuan pelancong saban tahun.

Untuk sesetengah pelancong, Surabaya merupakan lokasi transit sebelum berkunjung ke destinasi lain di Indonesia. Namun, bagi penduduk tempatan, Surabaya mewakili para pahlawan yang berkerja keras bermati-matian demi mendapatkan kemerdekaan. Justeru, tidak hairanlah jika Surabaya dikenali sebagai Bandar Pahlawan dalam kalangan penduduk tempatan. Apa tunggu lagi, jom terokai Surabaya bersama-sama kami. 

Tempah pakej melancong anda ke Surabaya dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Asrul - Tripfez Travel
Asrul
Travel Consultant
Hafiz - Tripfez Travel
Hafiz
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }