Skip to main content
Pakej Percutian ke London Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke London

Merungkai keunikan warisan dan tinggalan sejarah
  • Termasuk Tiket Penerbangan
  • Tidak Termasuk Tiket Penerbangan

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Menyelami sejarah dan budaya di Muzium London, melawat Ratu di Istana Buckingham, atau mengambil gambar berlatarbelakangkan Big Ben merupakan sebahagian daripada lokasi-lokasi ikonik yang wajib dilawati di London.

Pakej percutian ke London tidak lengkap jika tidak berkunjung ke mercu tanda utama bandar ini seperti istana, katedral dan istana kota sambil menikmati teh krim Inggeris. London menjanjikan banyak lokasi-lokasi menarik untuk diterokai. Jangan lepaskan peluang berkunjung ke sini sekurang-kurangnya sekali dalam hidup anda!

Tempah pakej melancong anda ke London dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Hazimi

Travel Consultant

Ldney

Tonton Video

Travel Consultant

Zulaikha

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }