Pakej Percutian & Pelancongan Republik Bosnia dan Herzegovina

Keindahan Alam Semula Jadi dan Seni Bina Zaman Empayat Uthmaniyyah

Pakej Berkumpulan Paling Laris

Lihat Semua Pakej Tours
Back image of a cartoon person holding a map

Anda Mencari Pakej Ground?

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Tonton Video

Bandar Republik Bosnia dan Herzegovina Paling Top

Terokai Pakej Percutian Mesra Muslim di Republik Bosnia dan Herzegovina

Gambaran Keseluruhan

Sejarah Bosnia & Herzegovina boleh di rakam sejauh abad ke-12 lagi. Kat Sarajevo, ibu kota diorang, korang boleh lihat bekas penaklukan zaman empayar Uthmaniyyah yang masih kekal ke hari ini. Korang boleh tengok pengaruh Islam yang masih kekal dari segi seni bina, masjid-masjid, monumen dan ukiran di dinding di sekitar Sarajevo. Cantik-cantik belaka tau!

Korang pun boleh menghargai alam sekitar yang begitu indah bila korang naik train dari Sarajevo ke bandar Mostar. Korang akan lalu di celah-celah lereng gunung Ivan yang dibelah sungai Neretva yang teramat biru. Pengalaman menaiki tren itu tak boleh korang lepaskan. Ini baru sikit. Jadi jom la gerak Bosnia & Herzegovina. Tak menyesal punya!

Kami Sedia Membantu

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa kurang daripada 1 jam.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }