Skip to main content
Pakej Percutian ke Calais Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Calais

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. Perancis
  4. Calais

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Mencari destinasi percutian yang tenang? Mari kita pergi ke Calais, sebuah bandar yang terletak di utara Perancis. Mulakan perjalanan anda ke Les Bourgeois de Calais, sebuah patung terkenal oleh Auguste Rodin yang dibuat dari idea kebebasan daripada penindasan. Seterusnya, lawati City of Lace and Fashion sebuah muzium industri renda tempatan untuk meneroka renda dan seni tempatan. Akhirnya, berjalan kaki ke Pantai Calais pada waktu petang untuk menikmati pantai berpasir dengan pondok dan pelbagai kafe berdekatan. Hidangan yang paling penting di Calais adalah, makanan laut segar dimasak untuk mengisi perut lapar anda di sini. Nikmati makanan laut dengan minuman kegemaran anda sementara angin laut melenyapkan masalah anda!

Tempah pakej melancong anda ke Calais dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Hayati - Tripfez Travel
Hayati
Travel Consultant
Farhana - Tripfez Travel
Farhana
Travel Consultant
Izzuddin - Tripfez Travel
Izzuddin
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }