Skip to main content
Pakej Percutian ke Kyoto Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Kyoto

Bukan sekadar pertemuan empat mata, ia lebih daripada itu

  1. Halaman Utama
  2. Asia
  3. Jepun
  4. Kyoto

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Kyoto terkenal sebagai tempat kelahiran budaya Geisha Jepun; ini bermakna anda berpeluang untuk menerokai dan mengenali dengan lebih dekat seni kuno dan unik ini. Anda akan meluangkan masa melawat rumpun buluh Arashiyama yang menghijau, mempelajari tradisi formal seperti adat meja makan kaiseki atau bermesra dengan alam semula jadi yang mendamaikan di Kinkaku-ji.

Kyoto ialah destinasi terbaik untuk dilawati pada setiap musim dan bersedia menanti kehadiran anda pada bila-bila masa. Anda akan terpukau dengan keindahan alam semula jadi, berjalan-jalan melalui pintu gerbang Fushimi Inari-taisha menuju ke hutan Gunung Inari. Apa tunggu lagi – rancang percutian anda, sediakan bagasi dan bersiap sedia untuk menerokai Kyoto. Pakej percutian ke Kyoto ini bersedia untuk mengujakan anda!

Tempah pakej melancong anda ke Kyoto dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Anis - Tripfez Travel
Anis
Travel Consultant
Azril - Tripfez Travel
Azril
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }