Skip to main content
Syurga Kepelbagaian- Tripfez Travel

Pakej Percutian ke Kota Kinabalu

Syurga Kepelbagaian
**Termasuk Tiket Penerbangan
**Tidak Termasuk Tiket Penerbangan

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Kota yang terletak di ibu negeri Borneo, Kota Kinabalu telah menarik perhatian ramai pihak yang terpegun dengan keindahan pemandangannya serta gunung-ganang yang memukau. Tambahan pula, angin sejuk yang membelai akan memberikan pengalaman yang berbeza kepada mereka yang menyukai pemandangan dari tempat tinggi.

Gunung Kinabalu, Pulau Manukan, Tanjung Aru merupakan tempat yang harus dilawati oleh penggemar sukan memanjat dan mengambil gambar pemandangan yang menakjubkan di bumi ini. Menuju ke perkampungan budaya Mari Mari untuk mempelajari kepelbagaian etnik komuniti Sabah. Kota Kinabalu mempunyai kaya dengan flora dan fauna yang telah memukau ramai pengunjung.

Kami Sedia Membantu

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa kurang daripada 1 jam.

Travel Consultant

Haire

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }