Skip to main content
Tripfez masih beroperasi seperti biasa. WhatsApp kami di +60 16-309 3685 atau e-mel di hello@tripfez.com.
Kami telah menghubungi semua pelanggan pakej percutian daripada Tripfez antara Mac hingga Mei 2020. Hubungi kami jika anda belum menerima maklumat dari kami. [Latest Updates]
Pakej Percutian ke Kota Kinabalu Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Kota Kinabalu

Syurga Kepelbagaian

  1. Halaman Utama
  2. Asia
  3. Malaysia
  4. Kota Kinabalu
  • Termasuk Tiket Penerbangan
  • Tidak Termasuk Tiket Penerbangan
Filters
Filters:
×
Filters
[[ displayedMonths ]]
2020
[[ displayedPricing ]]
Pakej harga seorang
[[ displayedDurations ]]
Tempoh
[[ displayedCategories ]]
Kategori Popular
Semua Kategori
[[ filterListShowMore ? 'Show Less' : 'Show All' ]]
Lain-lain
Group Type
Ground Type
Jenis Pelancongan
Jenis Pengangkutan
Reset Semua
[[displayedMonths]]
[[displayedPricing]]
[[displayedDurations]]
[[displayedCategories]]
[[displayedDestinations]]

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

6 Keputusan[[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Cinta pada pandangan pertama di Sabah. Lengkapkan perjalanan anda di sini sambil terpesona dengan pemandangan indah seperti yang lukisan. Terletak di ibu kota 'hati Borneo', Kota Kinabalu telah mendapat perhatian ramai yang kagum dengan pemandangan indah dan gunung-ganang sepanjang perjalanan mereka. Oleh itu, cuaca sejuk dan berangin memberikan suasana dan keseronokan kepada mereka yang menyukai pemandangan yang menakjubkan.

Gunung Kinabalu, Pulau Manukan, Tanjung Aru adalah tempat bagi mereka yang suka mengembara dan melihat pemandangan indah dari tanah ini. Berangkat ke kampung budaya Mari Mari untuk mendalami kepelbagaian masyarakat etnik Sabah. Kota Kinabalu kaya dengan flora dan fauna yang mengagumkan ramai.

Lapar? Mari kita nikmati 'Roti Cobra' yang menjadi makanan kegemaran ramai di Sabah sambil menikmati 'Mee Tuaran' atau anda boleh mencuba hidangan makanan laut yang paling segar di bandar untuk mengisi perut lapar anda di Kota Kinabalu. Kenyang sudah? Mari kita pergi ke Pasar Filipina untuk membeli cenderahati, kraf tempatan, makanan ringan seperti 'Keropok Amplang' atau kalung mutiara.

Aktiviti pulau adalah aktiviti yang paling dinanti-nantikan oleh ramai pelancong yang datang ke Kota Kinabalu. Berjalan kaki, parasailing, menyelam dengan makhluk laut dengan pemandangan laut dalam yang indah. Biarkan tubuh dan jiwa anda 'bersatu' dengan laut dan alam Sabah sambil menikmati pelancongan pendidikan mereka dan memelihara permata Kota Kinabalu.

Tempah pakej melancong anda ke Kota Kinabalu dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Haire

Travel Consultant

Aizat

Travel Consultant

Agnes

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }
Pakej Terlaris
Kota Kinabalu Pakej Percutian TempohHarga
Pulau Matanani 2H1M RM 250
Kota Kinabalu & Kundasang 3H2M RM 840
Kota Kinabalu & Kundasang 4H3M RM 940
Pulau Manukan & Pulau Sapi 4H3M RM 1,310
Bulan Madu Kota Kinabalu & Kundasang 4H3M RM 3,900