Skip to main content
Kota Purba- Tripfez Travel

Pakej Percutian ke Beijing

Kota Purba
**Termasuk Tiket Penerbangan
**Tidak Termasuk Tiket Penerbangan

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

Gambaran Keseluruhan

Beijing merupakan ibu negeri Republik China yang terletak di bandar Pelabuhan Tianjin. Ianya adalah merupakan salah satu kota purba di China dan juga adalah pusat politik yang popular. Selain itu, Beijing juga merupakan antara kota yang tidak terkecuali dengan kebanjiran pengunjung yang datang dari serata dunia untuk melancong dan membeli barangan. Lapangan Terbang Antarabangsa Beijing merupakan lapangan terbang ke-2 di dunia yang tersibuk dengan kehadiran penumpang sejak tahun 2010.

Beijing adalah salah satu daripada Empat Kota Purba Terbesar di China. Antaranya ialah Nanjing, Luoyang dan Changán dan Xian. Para pelancong amat teruja pabila menjejakkan kaki mereka di kota purba yang dipenuhi dengan sejarahnya yang tersendiri. Terdapat 140 juta pelancong berbangsa Cina dan 4.4 juta pelancong dari serata dunia telah melawat kota Beijing setiap tahun.

Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Zawen

Travel Consultant

Firdaus

Travel Consultant

Bulan

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa kurang daripada 1 jam.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }