Skip to main content
Pakej Percutian ke Beijing Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Beijing

Kota Purba

  1. Halaman Utama
  2. Asia
  3. China
  4. Beijing
  • Termasuk Tiket Penerbangan
  • Tidak Termasuk Tiket Penerbangan
Filters
Filters:
×
Filters
[[ displayedMonths ]]
2020
[[ displayedPricing ]]
Pakej harga seorang
[[ displayedDurations ]]
Tempoh
[[ displayedCategories ]]
Kategori Popular
Semua Kategori
[[ filterListShowMore ? 'Show Less' : 'Show All' ]]
Lain-lain
Ground Type
Jenis Pelancongan
Jenis Pengangkutan
Reset Semua
[[displayedMonths]]
[[displayedPricing]]
[[displayedDurations]]
[[displayedCategories]]
[[displayedDestinations]]

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

1 Keputusan[[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan

Gambaran Keseluruhan

Beijing adalah ibukota Republik China dan terletak berhampiran bandar pelabuhan Tianjin. Ia adalah salah satu daripada enam bandar purba di China dan telah menjadi pusat politik. Selain itu, ia adalah bandar yang paling banyak dikunjungi di dunia. Lapangan Terbang Antarabangsa Beijing telah menjadi lapangan terbang paling sibuk kedua di dunia oleh trafik penumpang sejak 2010.

Jika anda merancang untuk melancong ke Beijing, anda boleh melawatnya dari Mei hingga Jun atau September hingga Oktober. Rancanglah percutian anda secara bijak, atau anda akan terlepas penerbangan anda ke Beijing! Beijing dikenali sebagai salah satu daripada Empat Negeri Hebat Purba China (bersama dengan Nanjing, Luoyang dan Chang'an atau Xi'an). Anda pasti akan teruja untuk meneroka zaman purba dan pembangunan moden yang menarik. Kira-kira 140 juta pelancong China dan 4.4 juta pelawat antarabangsa melawat Beijing setiap tahun.

Tarikan pelancong yang paling popular ialah Tembok Besar, Kota Terlarang, Dataran Tianmen, Stadium Burung Nest. Dengan beribu-ribu pelancong datang dan pergi setiap hari, Beijing memberikan 'keghairahan' berbeza kepada para pelancong. Lebih suka masakan halal pada menu anda? Mari kita pergi ke sebuah restoran berdekatan masjid setempat yang menyajikan masakan Halal Beijing di atas meja. Atau anda boleh melawat Tea House untuk upacara minum teh.

Mengambil gambar, menikmati makanan yang lazat, monumen sejarah yang mengagumkan dan memukau yang akan menyebabkan rahang anda jatuh apabila anda melangkah kaki anda di sini. Tempah perjalanan anda sekarang dengan Pakej Percutian Beijing.

Tempah pakej melancong anda ke Beijing dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Zawen

Travel Consultant

Firdaus

Travel Consultant

Bulan

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }
Pakej Terlaris
Beijing Pakej Percutian TempohHarga
Beijing 6H4M RM 2,690