Skip to main content
Pakej Percutian ke Christchurch Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Christchurch

  1. Halaman Utama
  2. Oceania
  3. New Zealand
  4. Christchurch

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan[[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Kota ketiga terbesar di New Zealand, Christchurch bersempadan dengan bukit dan Lautan Pasifik, terletak di pinggir Canterbury Plains yang merentang ke Alps Selatan. Dalam jarak memandu singkat dari pusat bandar adalah 'Bank Peninsula' yang menakjubkan dan bandar Akaroa Perancis.

Sekiranya anda lebih suka memandu lama (9 jam!), Anda boleh Lawati Edoras 'Lord of the Rings' pada satu hari penuh dengan kenderaan 4WD ke puncak Mt New Zealand dari Christchurch! Dengan begitu banyak untuk dilihat dan dilakukan di bandar, sudah tiba masanya untuk merancang perjalanan ke New Zealand dan memasukkan bandar yang indah ini ke dalam perjalanan!

Tempah pakej melancong anda ke Christchurch dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Anis

Travel Consultant

Nash

Travel Consultant

Faisul

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }