Skip to main content
Pakej Percutian ke York Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke York

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. United Kingdom
  4. York

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Yorkshire adalah daerah bersejarah di utara England. Ia terkenal dengan warisan Rom dan Viking, istana Norman, biara zaman pertengahan, bandar zaman Revolusi Perindustrian dan 2 taman negara.

Di Yorkshire, mengimbau zaman dahulu apabila anda bersiar-siar di binaan istana zaman pertengahan, runtuhan dan tempat keagamaan. Bandar York, yang diasaskan oleh orang Rom, adalah rumah katedral York Minster abad ke-13, rumah Tudor dan dinding zaman pertengahan. Mengembara melalui Tapak Warisan Dunia yang megah atau ke biara-biara runtuh yang tenang untuk mendapatkan gambaran bagaimana kehidupan dipimpin beratus-ratus tahun yang lalu.

 

Tempah pakej melancong anda ke York dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Nash - Tripfez Travel
Nash
Travel Consultant
Faris - Tripfez Travel
Faris
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }