Pakej Percutian & Pelancongan Belanda (Netherlands)

Apabila Kehidupan Tradisi, Inovasi dan Artistik Menjadi Satu

Back image of a cartoon person holding a map

Anda Mencari Pakej Berkumpulan?

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Pakej Ground Paling Laris

Lihat Semua Pakej Ground

Bandar Netherlands Paling Top

Terokai Pakej-Pakej Percutian di Belanda (Netherlands)

Gambaran Keseluruhan

Tanah desa yang berwarna-warni, perkampungan yang indah dan bandar-bandar dengan dikelilingi oleh ‘canals’ (laluan air/ terusan) dan kaya dengan seni bina yang menakjubkan. Belanda juga dikenali sebagai Netherlands atau Holland, negara ini merupakan 'rumah' bagi salah satu bandar terkenal Eropah, Amsterdam!

Belanda merupakan salah satu permata Eropah. Ia bukan sahaja disebabkan oleh terusan abad ke-17, malah kaya dengan sejarah serta kehebatan artistik dengan kehadiran muzium dan tempat kebudayaan seperti Muzium Rijks, Muzium Van Gogh, Kincir Angin Kinderdijk dan banyak lagi tempat menarik untuk diterokai. Tempah tiket ke Belanda sekarang!

 

Kami Sedia Membantu

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa kurang daripada 1 jam.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }