Skip to main content
Pakej Percutian ke Kuantan Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Kuantan

  1. Halaman Utama
  2. Domestik
  3. Kuantan

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Kuantan adalah destinasi yang sesuai buat mereka yang mencari tempat percutian tepi pantai untuk seketika. Bandar pinggir pantai ini mempunyai suasana yang santai yang tidak terlalu gah tetapi tidak terlalu bosan. Kuantan tidak menarik perhatian ramai pelancong, tetapi keseronokan dan pemandangan lokasi-lokasi menariknya amat berbaloi untuk anda lawati untuk sehari atau dua hari.

Di Kuantan, anda boleh menemui pantai ikoniknya hanya 5km dari pusat bandar. Teluk Chempedak menawarkan pinggiran pantai yang panjang dan pasir yang lembut di mana orang-orangnya menikmati angin dengan ais krim dan kopi pada siang hari dan persembahan jalan menambah seri Teluk Cempedak ini pada waktu malam. Penduduk tempatan di sini menikmati tiupan angin sepoi-sepoi dan menghabiskan masa bersama keluarga mereka melakukan aktiviti pantai.

Makanan di Kuantan juga adalah salah satu kenikmatan yang anda harus cuba. Hidangan tempatan, Tempoyak Ikan Patin, adalah masakan tradisional Melayu di mana rasa durian menghasilkan keenakan ikan segar dan perasa durian yang enak. Harga makanan di Kuantan boleh dianggap agak murah berbanding dengan harga di Kuala Lumpur.

Tempah pakej melancong anda ke Kuantan dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Syamil - Tripfez Travel
Syamil
Travel Consultant
Haire - Tripfez Travel
Haire
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }