Skip to main content
Pakej Percutian ke Switzerland Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Switzerland

Mengembara Di Gunung Alpine

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. Switzerland

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Terletak di tengah-tengah Eropah, Switzerland negara yang tidak ternilai di mata dunia. Switzerland adalah sebuah negara kecil, kira-kira saiz yang sama dengan Belanda. Walaupun neutraliti Switzerland, jam tangan dan Roger Federer yang membuatkan negara initerkenal, lawatan di sekeliling kawasanya yang indah adalah apa yang pelancong inginkan.

Mereka yang datang untuk melawat Switzerland seharusnya mahukan aktiviti luarnya yang hebat-hebat. Dari pegunungan Alps dilitupi  salji yang menghadap ke tasik berkilauan untuk sehinggalah laluan yang indah melalui Laluan Golden Pass, lawatan di sekitar Switzerland menawarkan pemandangan dan nafas udara segar yang sejuk yang tidak dapat di tempat lain. Anda juga boleh memilih untuk melawat sekitar bandar Zurich, Bern atau Geneva kerana Switzerland menawarkan pengangkutan awam yang cepat, cekap dan selamat.

Mahukan pengalaman yang unik dari bandar? Lawatan Tour Grand Switzerland, seharusnya menjadi pilihan anda di mana perjalanan sendiri sebuah pengalaman yang indah. Pada lawatan ini, anda boleh melihat kindahan Switzerland dengan 5 laluan Alpine, 12 tapak Warisan Dunia UNESCO, 22 tasik cantik, padang rumput yang tak terhitung jumlahnya dan pergunungan yang gah. Digelar "perjalanan jalan raya terbaik di Alps", pengalaman perjalanan jalan raya bersih yang bersih 1600 kilometer yang hanya memenuhi kereta elektrik, mempunyai lebih daripada 300 pelabuhan pengecasan.

Untuk mengelakkan ramai orang ramai semasa menikmati cuaca yang menyenangkan, kami menasihatkan anda untuk pergi ke pertengahan April hingga pertengahan Oktober. Untuk tindakan ski dan snowboarding, salji terbaik biasanya jatuh pada bulan Januari dan Februari, walaupun cerun ketinggian yang pertama biasanya dibuka pada bulan November dan ditutup pada bulan Mac. Makanan juga tidak boleh dilupakan semasa anda melawat dan bersiar-siar di Switzerland. Walaupun ia mungkin bunyi cliche, coklat fondue di Switzerland tidak dapat dibasahi ke dalam menu diet negara. Anda juga boleh mencuba Rosti, kentang yang sangat enak, masak hingga goreng keemasan atau Papet Vaudois yang terbuat dari campuran daun bawang dan kentang yang direbus berjam-jam.

Dari pengangkutan yang sistematik di sekitar bandar-bandar untuk berjalan di luar yang hebat untuk mempunyai pemandangan yang indah, Switzerland menawarkan pengalaman baru untuk setiap kali anda datang ke negara kecil yang kecil ini.

Tempah pakej melancong anda ke Switzerland dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Khairul - Tripfez Travel
Khairul
Travel Consultant
Ilham - Tripfez Travel
Ilham
Travel Consultant
Bulan - Tripfez Travel
Bulan
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }