Skip to main content
Pakej Percutian ke Brussels Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Brussels

Bandar warisan seni bina
  • Termasuk Tiket Penerbangan
  • Tidak Termasuk Tiket Penerbangan

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Sebagai pusat budaya dan institusi Eropah, Brussels mempunyai daya penariknya yang tersendiri berbanding bandar-bandar yang lain. Selain terkenal dengan coklat dan bir, di sini terdapat hampir 90 buah muzium, taman yang indah, seni bina yang unik dan banyak lagi. Jangan lepaskan peluang menerokai tarikna-tarikan menarik yang ditawarkan di sini, lokasi ‘instagrammable’ yang semestinya akan membuatkan anda terpukau dan terkaku. Grand Place yang menarik di Brussels, muzium berprestij Musée d'Art Ancien (seni kuno) dan Musée d'Art Moderne (seni moden) menanti kehadiran anda pencinta seni sejati. Melawat kafe-kafe unik sambil menikmati kopi dan pencuci mulut yang lazat. Jom ke Brussels?

Tempah pakej melancong anda ke Brussels dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Zaki

Travel Consultant

Khairul

Travel Consultant

Hakim

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }