Skip to main content
Pakej Percutian ke Guilin Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Guilin

  • Termasuk Tiket Penerbangan
  • Tidak Termasuk Tiket Penerbangan

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

Gambaran Keseluruhan

Keindahan mutiara Pearl of China yang bersejarah, Guilin menjadi tempat bagi mereka yang mencari tempat untuk mendalami alam semula jadi. Menjadi salah satu "landskap teragung di dunia", Guilin adalah salah satu perjalanan percutian yang perlu anda lawati! Pokok kasia hijau, gunung indah, sungai, gua berwayar dan batu bakal menyambut anda di sini. Jadikan diri anda berasa seperti anda berada didalam drama Cina Kungfu di sini.

Lapar? Mari kita menjamu selera dengan Nasi Guilin sebagai pembuka selera anda, ikan bir Yangshuo, ikan Sungai Li kukus atau itik rebus dengan gingko sebagai hidangan utama anda dipasangkan dengan nasi panas yang dikukus. Tempah tiket anda sekarang ke Guilin Travel and Holidays untuk percutian seterusnya!

Tempah pakej melancong anda ke Guilin dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Aizat

Travel Consultant

Shun Di

Travel Consultant

Asrul

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }