Skip to main content
Pakej Percutian ke Guilin Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Guilin

  1. Halaman Utama
  2. Asia
  3. China
  4. Guilin

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Keindahan mutiara Pearl of China yang bersejarah, Guilin menjadi tempat bagi mereka yang mencari tempat untuk mendalami alam semula jadi. Menjadi salah satu "landskap teragung di dunia", Guilin adalah salah satu perjalanan percutian yang perlu anda lawati! Pokok kasia hijau, gunung indah, sungai, gua berwayar dan batu bakal menyambut anda di sini. Jadikan diri anda berasa seperti anda berada didalam drama Cina Kungfu di sini.

Lapar? Mari kita menjamu selera dengan Nasi Guilin sebagai pembuka selera anda, ikan bir Yangshuo, ikan Sungai Li kukus atau itik rebus dengan gingko sebagai hidangan utama anda dipasangkan dengan nasi panas yang dikukus. Tempah tiket anda sekarang ke Guilin Travel and Holidays untuk percutian seterusnya!

Tempah pakej melancong anda ke Guilin dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Aizat - Tripfez Travel
Aizat
Travel Consultant
Asrul - Tripfez Travel
Asrul
Travel Consultant
Amalina - Tripfez Travel
Amalina
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }