Skip to main content
Pakej Percutian ke Vienna Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Vienna

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. Austria
  4. Vienna

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Ibukota Austria ini terkenal dengan kebudayaannya, pemandangan, kedai kopi, dan keunikan bandar yang sangat istimewa. Jalan-jalan di sekitar istana-istana imperial memaparkan pe;bagai karya-karya seni dan muzik Vienna bersama-sama dengan budaya dan adegan reka bentuk yang hebat.

Anda wajib melawat Istana Schönbrunn, kerana ia adalah salah satu pemandangan yang paling popular di Vienna. Istana mewah dengan taman-taman formalnya yang indah, monumen Gloriette, Palm House dan zoo menarik gerombolan pelawat setiap tahun. Cepat, mula merancang perjalanan anda ke Vienna sekarang!

Tempah pakej melancong anda ke Vienna dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }