Skip to main content
Pakej Percutian ke Kuala Lumpur Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Kuala Lumpur

Pemandangan menakjubkan, pengalaman bermakna

  1. Halaman Utama
  2. Domestik
  3. Kuala Lumpur

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Terokai sejarah, tradisi dan budaya Kuala Lumpur – ibu kota Malaysia yang mempamerkan keunikan masyarakatnya yang berbilang etnik, budaya, agama dan bahasa hidup dalam keadaan harmoni. Berjalan-jalan sambil mengagumi menara futuristik dan bangunan pencakar langit, berkunjung ke pasar tempatan dan merasai makanan jalanan serta melawat destinasi tarikan semula jadi.

Tempah pakej melancong anda ke Kuala Lumpur dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Syamil - Tripfez Travel
Syamil
Travel Consultant
Haire - Tripfez Travel
Haire
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }