Skip to main content
Tripfez masih beroperasi seperti biasa. WhatsApp kami di +60 16-309 3685 atau e-mel di hello@tripfez.com.
Kami telah menghubungi semua pelanggan pakej percutian daripada Tripfez antara Mac hingga Mei 2020. Hubungi kami jika anda belum menerima maklumat dari kami. [Latest Updates]
Pakej Percutian ke Jeddah Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Jeddah

  1. Halaman Utama
  2. Middle East
  3. Arab Saudi
  4. Jeddah

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan[[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Jeddah adalah bandar yang terkenal di dunia Islam. Bagi umat Islam dari seluruh dunia, Jeddah dianggap pintu masuk ke kota suci Mekah dan Madinah. Tempat berkumpul jemaah haji seluruh dunia dan jalan pedagang yang bersejarah, Jeddah berkembang menjadi salah satu bandar raya utama Arab Saudi yang paling menarik, dengan susasana kosmopolitan dan fahaman yang lebih terbuka yang tidak didapati di bandar Saudi yang lain. Pelancong pasti akan menyukai seni bina Laut Merah Warisan Dunia, pasar yang sentiasa sibuk, pantai santai yang terletak di lokasi menyelam yang hebat, dan masakan bertaraf dunia.

Terletak di sebelah Laut Merah di Arab Saudi barat, Jeddah adalah lokasi yang sesuai untuk menjadi sebuah pelabuhan dan bandar perdagangan selama berabad-abad, yang kini boleh di lihat dari campuran penduduknya kosmopolitan. Hari ini, ia telah menjadi pusat komersil utama di Arab Saudi, dan ia masih berkembang! Kehidupan pantas Jeddah yang juga mempunyai bangunan tinggi ( Menara Jam menjadi sebuah contoh sesuai) dan kawasan tepi pantai adalah tanda-tanda bahawa Kerajaan sedang meneruskan pemodenannya. Gabungan tradisi dan moden adalah apa yang membuat destinasi Jeddah begitu menarik, dan menjadi pusat tarikan pelancong asing di Arab Saudi.

Pemacu di sebalik budaya dan gaya hidup bandar membuat Jeddah menjadi tempat yang menarik untuk dikunjungi, dan pasar, atau souqs, dan muzium adalah tempat yang bagus untuk memahami pemacu ekonomi dan produk kepelbagaian tempatan. Jeddah adalah rumah kepada beberapa souqs yang menawarkan hasil segar, kerajinan buatan tangan, fesyen dan aksesori tempatan, dan makanan manis.

Tempah pakej melancong anda ke Jeddah dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Zaki

Travel Consultant

Hayati

Travel Consultant

Hakim

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }