Skip to main content
Pakej Percutian ke Australia Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Australia

Keindahan Semula Jadi Australia

  1. Halaman Utama
  2. Oceania
  3. Australia
  • Termasuk Tiket Penerbangan
  • Tidak Termasuk Tiket Penerbangan
Filters
Filters:
×
Filters
[[ displayedMonths ]]
2020
[[ displayedPricing ]]
Pakej harga seorang
[[ displayedDurations ]]
Tempoh
[[ displayedCategories ]]
Kategori Popular
Semua Kategori
[[ filterListShowMore ? 'Show Less' : 'Show All' ]]
[[ displayedDestinations ]]
Semua Bandar
[[ filterListShowMoreDestination ? 'Show Less' : 'Show All' ]]
Lain-lain
Ground Type
Jenis Pelancongan
Jenis Pengangkutan
Reset Semua
[[displayedMonths]]
[[displayedPricing]]
[[displayedDurations]]
[[displayedCategories]]
[[displayedDestinations]]

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

Gambaran Keseluruhan

Australia. Ia cemerlang. Ianya cantik. Dan sangat besar. Mencari 101 perkara yang perlu dilakukan di mana-mana negara lain akan mengharungi tongkat tongkat, tetapi apabila datang ke Australia, cabarannya adalah untuk mendapatkan semua senarai pendek. Sebab tu penting untuk ada pakej percutian ke Australia! Dari Melbourne yang sejuk dan pemandangan Sydney yang indah ke lanskap mengagumkan di bahagian pedalaman, benua pulau gergasi ini memancing pemandangan dan pengalaman yang lebih luar biasa daripada anda boleh meniup alat didgeridoo.

Ia sentiasa terbaik untuk melawat Australia, kerana ia adalah salah satu negara terbaik di dunia ketika datang ke pemandangan semula jadi. Berada di laut, anda mempunyai garis pantai yang luas, rumah kepada beberapa kota terbesar di Austalia dan beberapa pantai yang paling terkenal, lengkap dengan pelbagai jenis flora dan fauna. Bayangkan lawatan ke beberapa tempat terbaik di Australia. Selain itu, anda mempunyai padang gurun "The Outback" yang luas. Great Barrier Reef yang terkenal di sepanjang bahagian besar di sepanjang bahagian besar di pantai barat, Australia juga terdiri daripada kawasan tropika di utara dan gunung-gunung yang dilitupi salju di tenggara, bagi sesetengah landskap yang sangat bervariasi. Selatan New South Wales dan utara di seberang laut dari Tasmania terletak di negeri Victoria. Mengharapkan pantai melayari indah di pantai pusat dan barat daya, padang hijau, dan pelbagai taman negara yang lasak.

Sekiranya anda ingin perubahan pemandangan, anda boleh pergi ke Melbourne, ibu kota Victoria, juga merupakan hab bandar. Bandar hipster ini menawarkan kafe-kafe vegan, tempat-tempat muzik, dan butik-butik yang unik dari pencakar langit; ia juga merupakan sesuatu dari heaven foodie dari pelancong di seluruh dunia.

Cari apa yang Australia tawarkan dan pastikan anda melawat ke semua tempat apabila anda merancang lawatan seterusnya ke Australia!

Tempah pakej melancong anda ke Australia dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Bulan

Travel Consultant

Sarah

Travel Consultant

Azreen

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }
Pakej Terlaris
Australia Pakej Percutian TempohHarga
Perth 5H4M RM 3,590