Skip to main content
Pakej Percutian ke Bangkok Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Bangkok

  • Termasuk Tiket Penerbangan
  • Tidak Termasuk Tiket Penerbangan

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Mulakan perjalanan anda ke Grand Palace (Phra Borom Maharatchawang) untuk melawat ke Borombhiman Hall, Dewan Amarindra, Chakri Mahaprasat (Dewan Istana Besar) dan Dewan Dusit. Selain itu, jangan lupa untuk melawat Chatuchak Weekend Market. Ianya merupakan salah satu pasar terbesar di dunia yang menjual barangan antik, kraftangan, cenderahati, pakaian dan aksesori, makanan dan minuman, rumah tangga dan hiasan, tumbuh-tumbuhan dan berkebun.

Kunjungi Pak Khlong Talat kerana ia merupakan pasaran terkenal yang menjual pelbagai jenis bunga, sayuran dan buah-buahan. Seterusnya, mari melawat Muzium Rumah Jim Thompson yang dulu menjadi rumah kepada koleksi seni pengusaha dan arkitek Amerika Jim Thompson, pereka muzium.
 

Tempah pakej melancong anda ke Bangkok dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Izzuddin

Travel Consultant

Faris

Travel Consultant

Olivia

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }