Skip to main content
Pakej Percutian ke Rom Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Rom

Perjalanan yang mengujakan menerokai keindahan zaman silam

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. Itali
  4. Rom

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Rom ialah sebuah bandar yang mempesonakan, dengan gabungan romantic budaya dan sejarah yang disulami kehidupan malam dan jalan yang meriah. Anda berpeluang menikmati La Dolce Vita di Spanish Steps, berkunjung ke Palatine Hill untuk menikmati pemandangan Rom Purba yang mengasyikkan, berbelanja di Via Veneto, mengagumi lukisan Michelangelo pada siling dengan teknik fresko di Sistine Chapel dan menikmati makan malam di kelilingi seni, sejarah dan barangan antik Vatican.

Sama ada anda menghabiskan masa bersiar-siar di sini atau memerhatikan kesibukan manusia di jalanan di sebalik cermin kaca kafe – anda juga boleh menjadi sebahagian daripada memori indah di Rom. Rancang percutian anda sekarang, jom ke Rom!

Tempah pakej melancong anda ke Rom dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Asrul - Tripfez Travel
Asrul
Travel Consultant
Aizat - Tripfez Travel
Aizat
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }