Skip to main content
Pakej Percutian ke Sarajevo Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Sarajevo

Jiwa Selatan Timur Eropah

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. Bosnia Dan Herzegovina
  4. Sarajevo

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan[[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Sarajevo antara kota yang pesat membangun di Bosnia dan Herzagovina selepas perang Bosnia beberapa tahun yang lampau. Mengikut Lonely Planet, Sarajevo merupakan kota ke-43 di dunia yang disenaraikan antara kota paling teratas yang seringkali dilawati pada tahun 2010. Kota ini dikelilingi oleh pergunungan hutan yang nyaman dan telah menjadi antara tempat jurufoto mengambil gambar. Tiada kata-kata dapat mengambarkan keindahan Sarajevo yang mengujakan para pengunjung yang datang berkunjung ke sini.

Bascarsija antara tarikan Sarajevo. Bascarsija merujuk kepada perkataan 'bas' bermaksud 'kepala' atau 'utama', manakala ‘carsi’ 'jalan komersial' atau 'pasar'. Bazar Bascarsija merupakan permata tempatan yang menjual pelbagai barang kraftangan seperti hasil logam, barang kemas, tembikar dan lain-lain.

Tempah pakej melancong anda ke Sarajevo dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Safinatul

Travel Consultant

Shafiq W

Travel Consultant

Sarah

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }