Skip to main content
Pakej Percutian ke Hua Hin Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Hua Hin

Percutian romantik dan elegan

  1. Halaman Utama
  2. Asia
  3. Thailand
  4. Hua Hin
Filters
Filters:
×
Filters
[[ displayedMonths ]]
2020
[[ displayedPricing ]]
Pakej harga seorang
[[ displayedDurations ]]
Tempoh
[[ displayedCategories ]]
Kategori Popular
Semua Kategori
[[ filterListShowMore ? 'Show Less' : 'Show All' ]]
Lain-lain
Group Type
Ground Type
Jenis Pelancongan
Jenis Pengangkutan
Reset Semua
[[displayedMonths]]
[[displayedPricing]]
[[displayedDurations]]
[[displayedCategories]]
[[displayedDestinations]]

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

2 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Jika anda sedang merancang percutian namun masih memikirkan destinasi yang ingin dilawati, anda boleh mempertimbangkan Hua Hin sebagai destinasi percutian anda yang seterusnya. Hua Hin yang terletak di Asia Tenggara ini bukanlah destinasi pelancong yang popular dalam kalangan pelancong. Namun, jangan pula anda terkejut dengan keindahan dan tarikan yang dimiliki oleh bandar kecil ini. Hua Hin terkenal dengan pemandangannya yang indah dan pantainya yang romantik, persekitaran yang mendamaikan, lokasi tarikan budaya dan sejarah yang popular serta syurga makanan jalanan tempatan. Hua Hin yang terletak kira-kira 3 jam perjalanan dari Bangkok ini menawarkan banyak lokasi tumpuan yang menarik seperti Santorini Park, Pasar Malam Hua Hin, Stesen Kereta Api Hua Hin, Pantai Khao Takiab, Wat Huay Mongkol, Buddha Empat Muka dan banyak lagi.

Selain itu, bandar tropika Hua Hin, Thailand ini juga terkenal dengan keindahan panorama matahari terbit. Maka tidak hairanlah jika keindahan matahari terbit di bandar ini disenaraikan sebagai salah satu daripada 10 destinasi romantik terbaik di dunia selepas keindahan Machu Picchu, Peru dan ketenangan Santorini, Greece. Nikmati makanan halal dan makanan tempatan mesra muslim yang ditawarkan di sini; kelapa ais krim, pulut mangga, makanan laut dan banyak lagi sedia menanti anda.

Tidak dinafikan, Hua Hin merupakan bandar yang wajib dilawati oleh pelancong sekurang-kurangnya sekali dalam seumur hidup. Mana tidaknya, pantai-pantai dengan pemandangan yang memukau, warisan kebudayaan tempatan, keindahan alam semula jadi serta makanan tempatan yang enak pasti akan membuatkan percutian anda sesuatu yang sukar untuk dilupakan. Pakej percutian ke Hua Hin menawarkan segala-galanya yang anda perlukan untuk sebuah percutian yang sempurna bersama keluarga dan yang tersayang.

Tempah pakej melancong anda ke Hua Hin dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Syamil - Tripfez Travel
Syamil
Travel Consultant
Haire - Tripfez Travel
Haire
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }

Pakej Terlaris

Hua Hin Pakej Percutian TempohHarga
Bangkok x Hua Hin 5H4M Hubungi Kami
Bangkok x Hua Hin 4H3M Hubungi Kami