Skip to main content
Pakej Percutian ke Pamukkale Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Pamukkale

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. Turki
  4. Pamukkale

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Pamukkale akan sentiasa disinonimkan dengan kecantikanya yang luar baisa. Batu mineral putih yang bertingkat seperti air terjun yang telah dibekukan membuatkan Pamukkale sebuah fenomena geologi yang tiada tandingan. Di dalamnya, air yang suam, kebiruan yang kaya dengan mineral, yang juga dipercayai mempunyai kuasa menyembuh, juga sebuah fenomena yang unik.

Di kenali sebagai "Cotton Castle" di dalam bahasa Turki, syurga dunia ini adalah pemilharaan dari bandar Greek-Roman Hierapolis. Bandar spa ini telah dinobatkan sebagai UNESCO World Heritage membuatkan lokasi ini sebuah tapak yang wajib anda lawat. 

Tempah pakej melancong anda ke Pamukkale dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Safinatul - Tripfez Travel
Safinatul
Travel Consultant
Azril - Tripfez Travel
Azril
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }