Skip to main content
Pakej Percutian ke Kashmir Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Kashmir

Pergunungan Alpine diselaputi salji di Kashmir

  1. Halaman Utama
  2. Asia
  3. India
  4. Kashmir

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Kashmir ialah sebuah negeri yang terletak paling utara India. Keunikan dan keindahannya memberikan jutaan alasan kepada pelancong untuk berkunjung dan meluangkan masa melawat tarikahn-tarikan menarik yang tersedia di sini. Terkenal dengan julukan "Syurga Dunia", Kashmir dihiasi dengan pergunungan alpine yang diselaputi salji, keindahan tasik yang memukau dan pasar terapung yang unik. Lembah semula jadi ini dengan padang rumput hijau dan pepohon pain tinggi ini semestinya sebuah destinasi percutian yang akan membuatkan anda jatuh cinta. 

Bukan sahaja terkenal dengan keindahan dan keunikan alam semula jadinya yang sempurna dan memukau, Kashmir juga terkenal dengan budayanya yang menarik, masyarakatnya yang peramah, hasil kraftangan yang pelbagai serta hidangan tempatan yang menyelerakan. Keindahan dan keajaiban yang dimilikinya membuatkan seseorang perlu melihatnya dengan mata kepala sendiri; untuk mempercayainya. 
 

Tempah pakej melancong anda ke Kashmir dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Ainul - Tripfez Travel
Ainul
Travel Consultant
Faris - Tripfez Travel
Faris
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }