Skip to main content
Pakej Percutian ke Lake Naivasha Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Lake Naivasha

Kaya dengan pelbagai spesies burung dan badak air

  1. Halaman Utama
  2. Africa
  3. Kenya
  4. Lake Naivasha

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Lake Naivasha ialah ialah salah satu lokasi percutian yang boleh dilawati jika anda berkunjung ke Kenya. Lake Naivasha ialah sebuah tasik air tawar yang terletak di Kenya, kira-kira 100 kilometer barat laut Nairobi dan terletak berhampiran bandar Naivasha (sebelum ini dikenali sebagai Nakuru Timur). Tasik ini adalah sebahagian daripada Great Rift Valley dan namanya berasal daripada perkataan Maasai, Nai'posha yang secara literalnya bermaksud “air kasar” – disebabkan oleh ribut yang muncul secara tiba-tiba di kawasan ini. Tasik yang luas ini dikelilingi tanah paya dan ditutupi dengan tumbuhan papirus.

Terdapat banyak tempat untuk dikunjungi di Lake Naivasha. Bersiar-siar di sekitar Hell’s Gate National Park, Lake Oloiden, Crescent Island, Crater Lake Game Sanctuary dan banyak lagi. Anda juga berpeluang menerokai tarikan terbaik lain di Lake Navaisha sepanjang tahun disebabkan oleh keadaan iklimnya yang mendamaikan dan mudah diakses melalui jalan darat dan udara. Lake Naivasha ialah destinasi percutian yang indah, dan anda berpeluang menyaksikan pelbagai spesies burung dan badak air yang terdapat di sini. Anda juga boleh berkhemah berhampiran tasik, menaiki bot sambil mengagumi keindahan kawasan sekitar tasik ini yang semestinya akan mengujakan anda. Pakej percutian ke Lake Naivasha menjanjikan satu pengalaman baharu yang unik dan menyeronokkan dan berpeluang bermesra dengan alam semula jadi yang mendamaikan.

Tempah pakej melancong anda ke Lake Naivasha dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Azril - Tripfez Travel
Azril
Travel Consultant
Azreen - Tripfez Travel
Azreen
Travel Consultant
Bulan - Tripfez Travel
Bulan
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }