Skip to main content
Pakej Percutian ke Florence Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Florence

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. Itali
  4. Florence

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Sebagai bandar terbesar kelapan di Itali, Florence mempunyai keindahannya yang akan menarik pengunjung yang datang ke bandar romantis ini. Rumah seni dan budaya zaman Renaissance yang akan digemari oleh pencinta seni yang menilai seni dari akar umbi.

David Michelangelo, seorang model arca besar yang diukir oleh Michelangelo yang kelihatan seperti orang yang sebenar dan bahkan boleh menipu anda apabila anda melihat David berdiri sekilas pandang. Jangan lupa melepaskan diri di Galeri Accademia di mana anda boleh mempelajari lebih banyak seni dan budaya yang khusus untuk tujuan pengajaran. Berangkat ke pasaran San Lorenzo yang mempunyai dua pasar berasingan yang berada di dalam dan di luar. Jika anda sedang mencari makanan Tuscan atau masakan Perancis yang lazat, anda boleh melawat ke pasar tertutup atau anda boleh mencari pakaian, kulit dan cenderahati untuk anda bawa pulang sebagai kenangan manis di sini.

Lapar? Nah, anda boleh cuba Bistecca alla Fiorentina, Florentine Steak yang akan membuat mulut anda berair dan rahang anda jatuh ke lantai. Atau anda boleh mencuba sandwic Lampredotto yang terbuat dari usus lembu (bunyi yang menarik) dan ia adalah salah satu makanan jalanan yang terkenal di Florence. Anda boleh merawat 'mengidam' anda dengan menjilat gelato yang terkenal yang dibuat dengan menggunakan tangan dengan pelbagai kombinasi rasa yang menarik.

Impian percutian yang paling manis? Impian anda bermula di sini. Tempah tiket anda sekarang ke salah sebuah bandar yang menakjubkan di Itali!

Tempah pakej melancong anda ke Florence dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Izzuddin - Tripfez Travel
Izzuddin
Travel Consultant
Azril - Tripfez Travel
Azril
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }