Skip to main content
Pakej Percutian ke Johor Bahru Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Johor Bahru

Negeri harimau selatan
  • Termasuk Tiket Penerbangan
  • Tidak Termasuk Tiket Penerbangan

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Johor Bahru ialah ibu negara Johor, Malaysia yang merupakan bandar kedua terbesar di negara ini yang terletak di hujung Semenanjung Malaysia. Dengan Tambak Johor yang menyeberangi Selat Johor yang menghubungkan Malaysia dan Singapura, ia menjanjikan percutian yang sempurna anda. Bersiap sedia untuk menerokai keindahan alam semula jadi serta keunikan flora dan fauna di Taman Negara Pulau Kukup, menikmati keindahan pasir pantai Pulau Rawa yang memutih, berkunjung ke bangunan warisan dan bersejarah seperti Muzium Diraja Abu Bakar dan Bangunan Sultan Ibrahim, bersuka-ria di taman tema Legoland, melawat lokasi keagamaan seperti Masjid Sultan Abu Bakar yang dibina pada 1900 dan Kuil Hindu Arulmigu Sri Rajakaliamman. Namakan apa-apa sahaja yang anda inginkan, pakej percutian ke Johor Bahru ini ada segala-galanya yang anda mahu!

Selami budaya warisan tempatan Johor – tarian tradisional Melayu, Zapin; sebuah tarian yang disertai alunan muzik biola, gambus, marwas dan ada kalanya disertai kompang serta ‘Kuda Kepang’; tarian yang mengasyikkan yang ditarikan mengikut pergerakan kuda. Selain itu, makanan tempatan yang lazat serta orang tempatan yang mesra bersedia menerima kunjungan anda ke sini.

Tempah pakej melancong anda ke Johor Bahru dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Haire

Travel Consultant

Agnes

Travel Consultant

Syamil

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }