Skip to main content
Tripfez masih beroperasi seperti biasa. WhatsApp kami di +60 16-309 3685 atau e-mel di hello@tripfez.com.
Kami telah menghubungi semua pelanggan pakej percutian daripada Tripfez antara Mac hingga Mei 2020. Hubungi kami jika anda belum menerima maklumat dari kami. [Latest Updates]
Pakej Percutian ke Taipei Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Taipei

Menerokai keunikan sejarah Taiwan

  1. Halaman Utama
  2. Asia
  3. Taiwan
  4. Taipei
  • Termasuk Tiket Penerbangan
  • Tidak Termasuk Tiket Penerbangan
Filters
Filters:
×
Filters
[[ displayedMonths ]]
2020
[[ displayedPricing ]]
Pakej harga seorang
[[ displayedDurations ]]
Tempoh
[[ displayedCategories ]]
Kategori Popular
Semua Kategori
[[ filterListShowMore ? 'Show Less' : 'Show All' ]]
Lain-lain
Group Type
Ground Type
Jenis Pelancongan
Jenis Pengangkutan
Reset Semua
[[displayedMonths]]
[[displayedPricing]]
[[displayedDurations]]
[[displayedCategories]]
[[displayedDestinations]]

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

4 Keputusan[[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Mulakan penerokaan anda di Taipei 101 yang menyerupai tumbuh-tumbuhan buluh tempatan Taiwan berketinggian 106 tingkat. Ia mempunyai fasiliti seperti gerai makanan, dek luar, ruang membeli-belah, ruang makan dan sebagainya. Selain itu, Muzium Istana Negara menempatkan hampir 700,000 koleksi artifak meliputi artifak empayar Cina dan karya seni termasuklah lukisan, arca, arca gangsa, perkakas lakuer, seramik, batu jed dan objek keagamaan. Pasar Malam Shilin terletak di daerah Shilin, Taipei dan merupakan pasar malam terbesar dan terkenal di Taiwan.

Jika anda merancang untuk melawat Taipei, anda disyorkan untuk melawat pada bulan November kerana ia bulan paling kering di negara ini dan untuk mengelakkan taufan yang akan merosakkan percutian anda.

Jangan lupa untuk singgah di Nantou untuk melawat ladang dan merasai pengalaman memetik buah. Selain itu, Huashan 1914 Creative Park yang terletak di daerah Zhongzheng menawarkan pelbagai jenis restoran, kafe, bar, kedai dan lain-lain. Museum of World Religions ialah sebuah muzium yang didedikasikan khusus untuk tempat-tempat suci keagamaan seperti Kubah Batu Islam, Kuil Emas Sikhisme dan Katedral Chartres Kristian. Justeru itu, makanan halal di Taipei senang didapati disebabkan permintaan yang mengalakkan daripada hub Muslim dalam pelancongan.

Tempah tiket anda dan rancang percutian anda sebaik mungkin untuk menikmati pengalaman hebat di sini! Jom tempah pakej pelancongan ke Taipei sekarang!

Tempah pakej melancong anda ke Taipei dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Zawen

Travel Consultant

Afiq

Travel Consultant

Kevin

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }
Pakej Terlaris
Taipei Pakej Percutian TempohHarga
Taiwan 5H4M RM 2,990
Lawatan Muslim Taiwan Indah 4H3M RM 1,870
Lawatan Muslim Taiwan 5H4M RM 2,550
Taiwan Menawan 5H4M RM 2,760