Skip to main content
Pakej Percutian ke Athens Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Athens

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. Greece
  4. Athens

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

"Sparta !!!!!" Athens, di mana tamadun bermula, sebuah kota Tuhan kuno Yunani yang akan menyihir anda dan meninggalkan anda tidak bersuara. Perang saudara, sastera, mitologi, falsafah, budaya, agama dan banyak lagi yang menanti anda di Athens. Demokrasi pertama diadakan di Athens di mana semua orang mendapat hak untuk mengundi undang-undang!

Siapakah di dunia tidak suka hiburan untuk menghiburkan jiwa mereka yang hilang? Nah, Yunani kuno, membina sebuah Teater Yunani 'untuk perayaan dan hiburan keagamaan untuk Yunani. Oleh itu, teater yang digunakan untuk menyanyi altar, bermain kisah Yunani, pengorbanan mezbah dan sebagainya.

Lapar? Mari kita ambil Salad Yunani, Spanakopita, Moussaka dan banyak lagi yang akan menjadikan air liur anda meleleh! Atau anda boleh mencuba keju goreng mereka yang dipanggil sebagai 'Saganaki' yang dibuat untuk perut lapar anda. Sekiranya anda mahukan hidangan pencuci mulut, anda boleh mencuba Baklava, Halva atau Karidopita; kek kenari dengan rempah dan sirap yang lazat untuk menngubat 'gigi manis'anda..

Tempat yang penuh dengan sejarah peradaban yang perlu anda masukkan ke dalam senarai anda tahun ini. Hirup secawan kopi dan nikmati perjalanan Yunani anda di sini.

Tempah pakej melancong anda ke Athens dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }