Skip to main content
Pakej Percutian ke Bristol Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Bristol

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. United Kingdom
  4. Bristol

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Bristol adalah sebuah bandar yang dipenuhi restoran hebat, sejarah menarik, pelbagai aktiviti laur, dan banyak seni. Pusat kolej di sini telah mempengaruhi kemeriahan Bristol yang bertenaga dan bersemangat. Ini juga telah membuatkan Bristol sebuah tempat hebat untuk menjimatkan wang - dari muzium dan katedral ke pengangkutan murah dan lokasi-lokasi yang menarik lain.

Di Bristol, sejarah melampaui seharusnya dirasai sendiri. Dari jambatan ikon Clifton ke Brunel's SS Great Britain, Bristol adalah sebuah bandar di mana sejarahnya dan pemodenan mereka bergerak sama-sama.

Selain itu, sebagai modal berbasikal pertama di UK, Bristol telah membuat laluan berbasikal yang luas dan tempat untuk menyewa basikal yang memudahkan anda untuk melawat sekitar Bristol. Terdapat banyak laluan berjalan tetapi jika anda kesuntukan masa dari masa ke masa atau memerlukan bantuan untuk menjejalahi bandar ini, anda juga boleh menaiki bas tetap yang akan melalui banyak lokasi di dalam dan di sekitar pusat bandar. 

Tempah pakej melancong anda ke Bristol dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Nadiah - Tripfez Travel
Nadiah
Travel Consultant
Asrul - Tripfez Travel
Asrul
Travel Consultant
Bulan - Tripfez Travel
Bulan
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }