Skip to main content
Pakej Percutian ke Eskisehir Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Eskisehir

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. Turki
  4. Eskisehir

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Disebut sebagai es-KEE-sheh-heer, bandar moden ini terletak kira-kira 324KM tenggara Istanbul dan 233KM barat Ankara. Bandar ini juga dikenali sebagai "Venice of Turkey" kerana terdapat Sungai Porsul yang mengalir melalui pusat bandar ini. Anda berpeluang menyaksikan keindahan bandar Eskisehir dari sudut yang berbeza apabila anda menelusuri Sungai Porsuk dengan menaiki bot gondola.

Selain itu, anda berpeluang melihat universiti terbesar di dunia! Anda boleh merasakan kemeriahan bandar yang dipenuhi dengan pelajar-pelajar universiti bersiar-siar di sekitar bandar yang indah ini. Seperti di kebanyakan bandar-bandar Turki yang lain, Eskisehir mempunyai sejarahnya yang tersendiri. Anda juga berpeluang menerokai keunikan bangunan purba; Phrygian City of Dorylaeum.

Tempah pakej melancong anda ke Eskisehir dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Zaki - Tripfez Travel
Zaki
Travel Consultant
Hayati - Tripfez Travel
Hayati
Travel Consultant
Hakim - Tripfez Travel
Hakim
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }