Skip to main content
Travel with- Tripfez Travel

Pakej Percutian ke Eskisehir

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Di sebut sebagai es-KEE-sheh-heer, bandar moden ini terletak 324km tenggara Istanbul dan 233km barat Ankara. Bandar ini juga dikenali sebagai "Venice of Turkey" kerana terdapat sungai Porsul yang melalui di tengah-tengah pusat bandar. Anda boleh lihat bandar Eskisehir dari sudut yang berbeza apabila anda menelusuri sungai Porsuk menaiki bot gondola.

Di sini juga anda boleh lihat universiti terbesar di dunia! Anda boleh merasai kemeriahan banda ini apabila anda lihat pelajar-pelajar university bersiar-siar di bandar yang indah ini. Seperti di banyak bandar-bandar di Turki, Eskisehir juga ada sejarah yang mendalam. Lihat bangunan purba bandar Phrygian city of Dorylaeum.

Kami Sedia Membantu

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa kurang daripada 1 jam.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }