Skip to main content
Pakej Percutian ke Phnom Penh Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Phnom Penh

Aktiviti-aktiviti menarik, warisan kebudayaan dan sejarah menanti anda

  1. Halaman Utama
  2. Asia
  3. Kemboja
  4. Phnom Penh
Filters
Filters:
×
Filters
[[ displayedMonths ]]
2020
[[ displayedPricing ]]
Pakej harga seorang
[[ displayedDurations ]]
Tempoh
[[ displayedCategories ]]
Kategori Popular
Semua Kategori
[[ filterListShowMore ? 'Show Less' : 'Show All' ]]
Lain-lain
Group Type
Ground Type
Jenis Pelancongan
Jenis Pengangkutan
Reset Semua
[[displayedMonths]]
[[displayedPricing]]
[[displayedDurations]]
[[displayedCategories]]
[[displayedDestinations]]

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

3 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Phnom Penh – bandar terbesar dan tersibuk di Kemboja, terletak di persimpangan Sungai Mekong dan Tonlé Sap. Phnom Penh bukanlah destinasi utama pilihan pelancong di dunia, namun keindahan dan kecantikan alam semula jadi, seni bina yang ditawarkannya menjanjikan percutian yang sempurna buat anda.

Masuk ke dalam kandang kambing mengembek, masuk ke dalam kandang kerbau menguak – nikmati percutian anda di Phnom Penh sambil menyelami budaya dan tradisi tempatan yang unik, berjalan-jalan menerokai warisan semula jadi yang menakjubkan dan menerokai keunikan Phnom Penh yang diserlahkan melalui kepelbagaian agama dan adat penduduk setempat – oleh itu, ia merupakan salah satu sebab Phnom Penh menjadi destinasi tumpuan pelancong yang datang berkunjung ke Kemboja.

Terokai tarikan-tarikan menarik yang ditawarkan di Phnom Penh termasuklah Istana Diraja Phnom Penh, Silver Pagoda, Muzium Negara Kemboja, Kuil Buddha Wat Phnom, Tuol Sleng Genocide Museum, Choeung Ek Genocidal Center, Pasar Tuol Tompoung dan banyak lagi. Secara keseluruhannya, Phnom Penh menjanjikan pengalaman menarik untuk anda yang berkunjung ke sini. Justeru, anda tidak seharusnya melepaskan peluang menerokai bandar Phnom Penh sambil menyelami budaya dan warisan yang ada di ibu negara Kemboja ini.

Phnom Penh membentuk tradisi, warisan dan kemodenan dengan caranya yang tersediri, menjadikan ibu negara Kemboja ini sebuah destinasi percutian yang unik dan menarik. Tempah pakej percutian anda ke Phnom Penh sekarang, Phnom Penh menjanjikan pengalaman yang unik dengan pelbagai destinasi tumpuan yang menarik untuk diterokai yang akan membuatkan anda jatuh cinta akan keindahan Phnom Penh. Jom bercuti ke Phnom Penh, banyak aktiviti menarik yang boleh dilakukan, banyak lokasi menarik yang boleh diterokai dan banyak maklumat yang boleh dipelajari menanti anda.

Tempah pakej melancong anda ke Phnom Penh dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Ramly - Tripfez Travel
Ramly
Travel Consultant
Azwan - Tripfez Travel
Azwan
Travel Consultant
Bulan - Tripfez Travel
Bulan
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }

Pakej Terlaris

Phnom Penh Pakej Percutian TempohHarga
Lawatan Phnom Penh 3H2M Hubungi Kami
Lawatan Phnom Penh 4H3M Hubungi Kami
Lawatan Phnom Penh 5H4M Hubungi Kami