Skip to main content
Pakej Percutian ke Mesir Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Mesir

Kehidupan Bersama Sejarah

  1. Halaman Utama
  2. Middle East
  3. Mesir

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Mesir adalah antara negara yang tidak dimamah usia. Negara yang lahir pada awal tamadun manusia di sekitar sungai Nil ini adalah satu destinasi pilihan ramai pelancong.

Korang boleh melawat bangunan-bangunan purba seperti Piramid di Giza dan kuil Luxor dengan menaiki unta atau menjelajah Gurun Sahara melihat matahari terbenam di belang bukit padang pasir. Mari la menjamu selera makanan orang Mesir seperti falafel sambil meminum kopi bersama orang Mesir. Jom lawat negara bersejarah ini bersama Tripfez.

Tempah pakej melancong anda ke Mesir dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Azreen - Tripfez Travel
Azreen
Travel Consultant
Kevin - Tripfez Travel
Kevin
Travel Consultant
Bulan - Tripfez Travel
Bulan
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }