Skip to main content
Pakej Percutian ke Melbourne Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Melbourne

Bandar yang penuh dengan seni jalanan yang menakjubkan

  1. Halaman Utama
  2. Oceania
  3. Australia
  4. Melbourne
Filters
Filters:
×
Filters
[[ displayedMonths ]]
2020
[[ displayedPricing ]]
Pakej harga seorang
[[ displayedDurations ]]
Tempoh
[[ displayedCategories ]]
Kategori Popular
Semua Kategori
[[ filterListShowMore ? 'Show Less' : 'Show All' ]]
Lain-lain
Group Type
Ground Type
Jenis Pelancongan
Jenis Pengangkutan
Reset Semua
[[displayedMonths]]
[[displayedPricing]]
[[displayedDurations]]
[[displayedCategories]]
[[displayedDestinations]]

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

3 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Terletak di bahagian tenggara Australia, Melbourne adalah bandar dipenuhi, seni jalanan yang mengagumkan, kafe kecil yang cantik dan semangat sukan yang hebat. Melbourne adalah sebuah bandar yang hebat, bahawa ia adalah tidak mengejutkan bahawa ia dianggap sebagai Bandar Terbaik Di Dunia! Daya tarikan Melbourne adalah lebih tersembunyi daripada destinasi Australia yang lebih terkenal seperti Sydney atau Perth. Berjalan di sekitar Melbourne, anda akan lihat bahawa walaupun Melbourne adalah sebuah bandar kosmopolitan, anda akan dapat mencari lorong-lorong kecil di mana restoran-restoran bertaraf dunia dan kedai-kedai kopi yang unik kopi tersembunyi dan menunggu untuk ditemui seperti permata tersembunyi.

Anda pasti boleh dapatkan keindahan Melbourne dalam beberapa hari sahaja (kami menasihati 5 hari untuk pengalaman Melbourne sepenuhnya). Dengan trem Bandar Raya percuma yang berhenti di tempat tumpuan pelancong, mengenali bandar Melbourne amatlah mudah. Anda boleh naik atau turun di destinasi pelancongan seperti St. Kilda, Brighton, Royal Botanic Gardens dan Docklands, Federation Square dan banyak lagi. Melawat Melbourne tidak lengkap tanpa memandu melalui Great Ocean Road dan menyaksikan 12 Apostles! Lokasi ikonik ini tidak boleh ditinggalkan di mana-mana jadual perjalanan.

Masa terbaik untuk melawat Melbourne adalah pada bulan Mac, Mei, September dan November. Anda boleh menemui suhu yang mneyegarkan tetapi ramai pelancong. Cuaca sejuk boleh dialami dari Jun hingga Ogos. Makanan boleh berlimpah di Melbourne. Restoran-restoran kelas dunia dari burger ke piza adalah antara makanan yang enak yang boleh didapatkan di sini. Bawa wang tunai lebih kerana makanan di sini boleh di kira mahal.

Kami pasti mengesyorkan anda melawat Melbourne. Dengan indeks jenayah yang rendah dan undi keselamatan yang tinggi, Melbourne bukan hanya sebuah bandar yang selamat, tetapi juga salah satu tempat paling unik yang akan anda lawati.

Tempah pakej melancong anda ke Melbourne dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Sarah - Tripfez Travel
Sarah
Travel Consultant
Ramly - Tripfez Travel
Ramly
Travel Consultant
Tonton Video
Hazimi - Tripfez Travel
Hazimi
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }

Pakej Terlaris

Melbourne Pakej Percutian TempohHarga
Melbourne 4H3M Hubungi Kami
Sydney 4H3M Hubungi Kami
Sydney X Melbourne 7H6M Hubungi Kami