Skip to main content
Pakej Percutian ke Zagreb Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Zagreb

Bandar muzium

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. Croatia
  4. Zagreb

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Bak kata orang dulu-dulu, jauh perjalanan luas pengalaman. Jom bercuti ke Zagreb yang terkenal sebagai bandar muzium yang semestinya akan mengujakan pencinta-pencinta sejarah di luar sana dengan pelbagai koleksi khazanah dan warisan tinggalan yang unik! Zagreb mempunyai banyak muzium berbanding bandar-bandar lain di dunia, dan Zagreb merupakan ibu negara dan bandar terbesar di Crotia.

Tempah pakej melancong anda ke Zagreb dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Sarah - Tripfez Travel
Sarah
Travel Consultant
Ramly - Tripfez Travel
Ramly
Travel Consultant
Azril - Tripfez Travel
Azril
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }