Skip to main content
Pakej Percutian ke Dubrovnik Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Dubrovnik

Permata bergemerlapan di Adriatic

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. Croatia
  4. Dubrovnik

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Dubrovnik merupakan permata Adriatic yang telah menjadi lokasi tarikan pelancong dari serata dunia, malah telah diiktiraf oleh UNESCO sebagai salah satu Tapak Warisan Dunia. Pada kurun ke-15 dan ke-16, bandar ini terkenal sebagai pusat perdagangan maritim dan akhirnya menjadi pusat maritim Republik Ragusa. Selain itu, ia juga merupakan tempat kelahiran beberapa penyair, pelakon drama, pelukis, ahli matematik, ahli fizik dan sarjana hebat yang terkenal.

Tempah pakej melancong anda ke Dubrovnik dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Nadiah - Tripfez Travel
Nadiah
Travel Consultant
Ainul - Tripfez Travel
Ainul
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }