Skip to main content
Pakej Percutian ke Rabat Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Rabat

Permata Maghribi

  1. Halaman Utama
  2. Africa
  3. Maghribi
  4. Rabat

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Sangatlah rugi jika anda tidak melawat Rabat, permata yang terletak di ibu negara Maghribi. Kemas bagasimu dan mulakan percutian idaman ke Royal Palace untuk menikmati pemandangan indah Menara Hassan. Selepas itu, luangkan masa anda ke Mausoleum Mohamed ke-5 yang merupakan salah satu daripada monumen penting di Maghribi. Disinilah lokasi pengasas Maghribi moden dan bebas, raja Maghribi dan dua orang anaknya, Raja Hassan II dan Putera Abdallah seringkali berisitirehat.

berminat untuk melawat taman yang indah? Singah sebentar ke Taman Andalusia untuk menikmati ketenangan taman awam dikelilingi tumbuhan, debunga dan pohon buah-buahan yang eksotik. Selain itu, anda boleh melawat Rabat Central Mosque, Al-Hassan Mosque atau Rabat Old Market untuk percutian anda pada kali ini. Tempah percutian anda sekarang!

Tempah pakej melancong anda ke Rabat dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Hafiz - Tripfez Travel
Hafiz
Travel Consultant
Amalina - Tripfez Travel
Amalina
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }