Skip to main content
Tripfez masih beroperasi seperti biasa. WhatsApp kami di +60 16-309 3685 atau e-mel di hello@tripfez.com.
Kami telah menghubungi semua pelanggan pakej percutian daripada Tripfez antara Mac hingga Mei 2020. Hubungi kami jika anda belum menerima maklumat dari kami. [Latest Updates]
Pakej Percutian ke Pulau Jeju Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Pulau Jeju

Lautan yang memukau, kawasan kampung yang nyaman dan hotel tepian pantai yang direka khas untuk bersantai

  1. Halaman Utama
  2. Asia
  3. Korea Selatan
  4. Pulau Jeju
  • Termasuk Tiket Penerbangan
  • Tidak Termasuk Tiket Penerbangan
Filters
Filters:
×
Filters
[[ displayedMonths ]]
2020
[[ displayedPricing ]]
Pakej harga seorang
[[ displayedDurations ]]
Tempoh
[[ displayedCategories ]]
Kategori Popular
Semua Kategori
[[ filterListShowMore ? 'Show Less' : 'Show All' ]]
Lain-lain
Group Type
Ground Type
Jenis Pelancongan
Jenis Pengangkutan
Reset Semua
[[displayedMonths]]
[[displayedPricing]]
[[displayedDurations]]
[[displayedCategories]]
[[displayedDestinations]]

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

3 Keputusan[[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

'Jeju-do' atau Pulau Jeju adalah  sebuah tempat bagi pencinta drama Korea yang tidak akan melepaskan peluang di pulau ini! Hidangan lazat, pemandangan indah, rakyat tempatan yang baik sepanjang perjalanan anda di sini. Destinasi "Mesra-Instagram" adalah satu kemestian bagi mereka yang ingin 'menyajikan suapan' gambar yang telah disunting kepada para pengunjung.

Jika anda merancang bercuti ke Jeju, musim bunga akan menjadi yang terbaik untuk anda menghabiskan masa yang indah di sini, dari Mac hingga Mei. Bunga ceri dan bunga canola akan mencuri mata dan hati anda di Pulau Jeju dan membuatkan and anda berada seperti di dalam drama Korea!

Taman nasional hutan tropika semi-tropika 224 kilometer, pantai liar yang penuh dengan air terjun dan tiub lava terpanjang di dunia. Mendaki gunung tertinggi di Korea Selatan, Halla-san, atau mendaki bukit tuff yang luar biasa, Seongsan Ilchul-bong, mendaki terus untuk melihat matahari terbit dari bukit kawah. Untuk pengalaman yang kurang mencabar,  berjalan di lereng-lereng di sepanjang salah satu Jeju Olle Trails dan meneroka jalan-jalan yang dipangkas tangerine.

Terdapat banyak lagi yang boleh dilakukan dengan bercuti di Pulau Jeju, pulau terbesar di Korea. Tempah lawatan ke Pulau Jeju anda sekarang, atau anda akan menyesal nanti!

Tempah pakej melancong anda ke Pulau Jeju dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Hafiz

Travel Consultant

Hakim

Travel Consultant

Ramly

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }
Pakej Terlaris
Pulau Jeju Pakej Percutian TempohHarga
Jeju 5H4M RM 2,890
Jeju-Seoul 6H5M RM 3,890
Bulan Madu Seoul & Jeju 7H6M Hubungi Kami