Skip to main content
Lautan yang memukau, kawasan kampung yang nyaman dan hotel tepian pantai yang direka khas untuk bersantai- Tripfez Travel

Pakej Percutian ke Pulau Jeju

Lautan yang memukau, kawasan kampung yang nyaman dan hotel tepian pantai yang direka khas untuk bersantai
**Termasuk Tiket Penerbangan
**Tidak Termasuk Tiket Penerbangan

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

'Jeju-do' atau Pulau Jeju mempunyai gunung berapi Hallasan yang terletak di pusat pulau, taman hutan nasional semi-tropika berkeluasan 224 kilometer, dikelilingi pantai mengagumkan disertai dengan air terjun dan lava terpanjang di dunia. Mendaki gunung tertinggi di Korea Selatan, Halla-san, atau mendaki bukit 'tuff' yang luar biasa Seongsan Ilchul-bong, untuk melihat matahari terbit dari kawah.

Untuk pengalaman yang lebih menarik, jejaki lereng-lereng di sepanjang Jeju Olle Trails dan terokai jalanan dipenuhi limau tangerine. Terdapat banyak lagi aktiviti yang boleh dilakukan di Pulau Jeju, jadi rancanglah perjalanan anda ke pulau terbesar Korea sekarang!

Kami Sedia Membantu

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa kurang daripada 1 jam.

Tonton Video

Travel Consultant

Firdaus

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }