Skip to main content
Pakej Percutian ke Pulau Jeju Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Pulau Jeju

Lautan yang memukau, kawasan kampung yang nyaman dan hotel tepian pantai yang direka khas untuk bersantai

  1. Halaman Utama
  2. Asia
  3. Korea Selatan
  4. Pulau Jeju
Filters
Filters:
×
Filters
[[ displayedMonths ]]
2020
[[ displayedPricing ]]
Pakej harga seorang
[[ displayedDurations ]]
Tempoh
[[ displayedCategories ]]
Kategori Popular
Semua Kategori
[[ filterListShowMore ? 'Show Less' : 'Show All' ]]
Lain-lain
Group Type
Ground Type
Jenis Pelancongan
Jenis Pengangkutan
Reset Semua
[[displayedMonths]]
[[displayedPricing]]
[[displayedDurations]]
[[displayedCategories]]
[[displayedDestinations]]

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

3 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

'Jeju-do' atau Pulau Jeju adalah  sebuah tempat bagi pencinta drama Korea yang tidak akan melepaskan peluang di pulau ini! Hidangan lazat, pemandangan indah, rakyat tempatan yang baik sepanjang perjalanan anda di sini. Destinasi "Mesra-Instagram" adalah satu kemestian bagi mereka yang ingin 'menyajikan suapan' gambar yang telah disunting kepada para pengunjung.

Jika anda merancang bercuti ke Jeju, musim bunga akan menjadi yang terbaik untuk anda menghabiskan masa yang indah di sini, dari Mac hingga Mei. Bunga ceri dan bunga canola akan mencuri mata dan hati anda di Pulau Jeju dan membuatkan and anda berada seperti di dalam drama Korea!

Taman nasional hutan tropika semi-tropika 224 kilometer, pantai liar yang penuh dengan air terjun dan tiub lava terpanjang di dunia. Mendaki gunung tertinggi di Korea Selatan, Halla-san, atau mendaki bukit tuff yang luar biasa, Seongsan Ilchul-bong, mendaki terus untuk melihat matahari terbit dari bukit kawah. Untuk pengalaman yang kurang mencabar,  berjalan di lereng-lereng di sepanjang salah satu Jeju Olle Trails dan meneroka jalan-jalan yang dipangkas tangerine.

Terdapat banyak lagi yang boleh dilakukan dengan bercuti di Pulau Jeju, pulau terbesar di Korea. Tempah lawatan ke Pulau Jeju anda sekarang, atau anda akan menyesal nanti!

Tempah pakej melancong anda ke Pulau Jeju dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Hafiz - Tripfez Travel
Hafiz
Travel Consultant
Hakim - Tripfez Travel
Hakim
Travel Consultant
Ramly - Tripfez Travel
Ramly
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }

Pakej Terlaris

Pulau Jeju Pakej Percutian TempohHarga
Jeju-Seoul 6H5M Hubungi Kami
Jeju 5H4M Hubungi Kami
Bulan Madu Seoul & Jeju 7H6M Hubungi Kami