Skip to main content
Pakej Percutian ke Melaka Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Melaka

Melaka Bandaraya Warisan Dunia

  1. Halaman Utama
  2. Domestik
  3. Melaka
Filters
Filters:
×
Filters
[[ displayedMonths ]]
2020
[[ displayedPricing ]]
Pakej harga seorang
[[ displayedDurations ]]
Tempoh
[[ displayedCategories ]]
Kategori Popular
Semua Kategori
[[ filterListShowMore ? 'Show Less' : 'Show All' ]]
Lain-lain
Group Type
Ground Type
Jenis Pelancongan
Jenis Pengangkutan
Reset Semua
[[displayedMonths]]
[[displayedPricing]]
[[displayedDurations]]
[[displayedCategories]]
[[displayedDestinations]]

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

3 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Bandaraya bersejarah Melaka disenaraikan sebagai tapak warisan dunia UNESCO. Banyak tarikan-tarikan menarik yang ditawarkan oleh bandar yang kecil ini – ia merupakan destinasi sempurna untuk percutian singkat hujung minggu dengan pelbagai lokasi-lokasi menarik untuk dilawati dan diterokai, lokasi keagamaan, muzium bersejarah dan lain-lain. Terokai aktiviti-aktiviti menarik yang boleh dilakukan dan lokasi-lokasi tumpuan untuk dilawati di Melaka; berjalan-jalan dan membeli-belah di Pasar Malam Jonker Walk, menyelami sejarah lama di Istana Sultan Melaka, berkunjung ke Muzium Warisan Baba & Nyonya, menaiki kapal menelusuri Sungai Melaka untuk menyaksikan keindahan pemandangan bandaraya Melaka dan banyak lagi tarikan-tarikan menarik lain berhampiran lokasi tumpuan.

Selain terkenal dengan bangunan bersejarah, Melaka juga terkenal dengan kebudayaan dan makanan tempatannya. Jangan lepaskan peluang mencuba ‘Asam Pedas’, ‘Kuih Keria Limbongan’ dan pelbagai lagi makanan lain yang menyelerakan. Pakej percutian ke Melaka ini sempurna buat mereka yang berkeluarga atau ingin bercuti bersama rakan-rakan, percutian singkat hujung minggu ini sesuai untuk lari sejenak daripada kesibukan kota dan tekanan kerja.

Tempah pakej melancong anda ke Melaka dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Haire - Tripfez Travel
Haire
Travel Consultant
Syamil - Tripfez Travel
Syamil
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }

Pakej Terlaris

Melaka Pakej Percutian TempohHarga
FUNtastik A'Famosa 2H1M Hubungi Kami
FUNtastik A'Famosa 3H2M Hubungi Kami
Explorasi Bandar Bersejarah Melaka 3H2M Hubungi Kami