Skip to main content
Pakej Percutian ke Greece Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Greece

Keanggunan, kemuliaan Greece

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. Greece

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Kemas beg, persiapkan diri dan mulakan perjalanan anda yang menakjubkan ke Greece sambil menjejaki sejarah kuno Greece. Bertolak ke ibu kota Greece; Athens yang akan membuatkan anda terpukau dan terpegun dengan bangunan-bangunan kuno di sini seperti Acropolis of Athens dan Parthenon. Selain itu, anda juga berpeluang mengabadikan '#potd' anda di Santorini di sambil menikmati pemandangan deretan rumah-rumah bercat serba putih di tebing Santorini.

Menari mengikut rentak Mykonos yang terkenal dengan kemeriahan pestanya, menyelami sejarah lama Greece di Tapak Arkeologi Olympia yang juga menganjurkan Sukan Olimpik setiap empat tahun. Melawat Mycenae purba yang terletak di Tapak Arkeologi Argolis untuk mengetahui dengan lebih mendalam sejarah kuno Yunani.

Tempah pakej melancong anda ke Greece dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Hafiz - Tripfez Travel
Hafiz
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }