Skip to main content
Pakej Percutian ke Itali Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Itali

Keindahan Negara Yang Bersejarah Di Setiap Sudut

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. Itali

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Kata-kata gagal untuk menggambarkan keajaiban Itali, dari pantai Campania di selatan ke Alps berais utara, melewati landskap Tuscany yang indah, terusan yang tenang di Venice dan runtuhan sejarah Romantik yang megah. Tidak mengejutkan Itali secara konsisten mendahului senarai setiap pelancong. Tanah yang mencium dua pipi, Prada dan espresso, di mana pizza menguasai deria dan buku-buku sejarah hidup.

Adalah lebih baik untuk menjejakkan kaki anda di Itali pada bulan April hingga Jun (musim bunga) dan September hingga Oktober (musim luruh) apabila mereka adalah bulan yang sempurna untuk melawat Itali. Rom tidak dibina dalam satu hari, tetapi anda boleh, menuju ke Colosseum istana ke Muzium Vatican untuk mereka yang jatuh cinta kepada seni. Selain itu, boleh mencuba nasib dengan melemparkan duit syiling di Trevi Fountain atau menikmati seni dan wain di Florence dan Tuscany.

Selain itu, anda boleh menerokai lebih banyak monumen dan artifak sejarah Pompeii atau berjalan di sekitar Milan sambil menikmati Leonardo Da Vinci Art yang akan membuatkan anda kagum. Selain itu, cuba masakan tradisional mereka seperti pasta, pelbagai jenis pizza, atau hidangan nasi seperti Risotto.

Banyak lagi untuk anda teroka di negara yang indah ini. Jangan lupa untuk menempah pakej pelancongan ke Itali untuk menikmati kehidupan Itali yang hebat di sini! Dari mengejar matahari di sepanjang Cinque Terre yang menakjubkan sambil jatuh cinta dengan menaiki bot melalui terusan Venice ke jalan-jalan bersejarah di Rom, Itali sentiasa tidak mencuri tumpuan. Tempah perjalanan ke Itali supaya anda juga boleh menatap pemandangan puncak - jambatan Venice, Menara Condong Pisa dan Colosseum Rom!

Tempah pakej melancong anda ke Itali dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Ainul - Tripfez Travel
Ainul
Travel Consultant
Faris - Tripfez Travel
Faris
Travel Consultant
Bulan - Tripfez Travel
Bulan
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }