Skip to main content
Pakej Percutian ke Liverpool Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Liverpool

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. United Kingdom
  4. Liverpool

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

"Anda tidak akan pernah berjalan sendirian ..." dan anda pasti akan merasakan Liverpool adalah kampung halaman kedua anda. Peminat pasukan bola sepak Liverpool akan menyanyikan lagu sebagai sokongan kepada pasukan melalui masa-masa sukar dan masa yang baik. Peminat-peminat 'kipas - susah - mati' pasukan bola sepak ini tidak akan meninggalkan peluang untuk melawat negara yang indah ini. Anfield yang merupakan  sebuah stadium bola sepak yang telah menyaksikan ribuan perlawanan dan jadilah sebahagian daripada orang ramai apabila anda mempunyai peluang! Jika anda peminat The Fab Four, lawatilah ke The Beatles Story untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai Beatles dan sejarah mereka. Selain itu, anda boleh melawat Muzium Dunia untuk meneroka sejarah semula jadi, sains dan budaya Liverpool dan negara lain di dunia di muzium ini.

Tempah pakej melancong anda ke Liverpool dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }