Skip to main content
Pakej Percutian ke Osaka Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Osaka

  1. Halaman Utama
  2. Asia
  3. Jepun
  4. Osaka

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Mari kita menjelajah ke Osaka, metropolis kedua terbesar selepas Tokyo dan melawat Istana Osaka yang bersejarah, struktur bangunan Umeda Sky Building yang mengagumkan, atau salah satu Akuarium terbesar di dunia - Osaka Aquarium Kaiyukan. Jika anda ingin mencubai makanan, berjalan ke jalan Dōtonbori dan menikmati makanan jalanan Jepun yang popular seperti takoyaki dan dorayaki!

Tangkap momen indah dengan ikon Glico Man yang mengagumkan pelancong dan penduduk tempatan selama beberapa dekad. Untuk pencari keseronokan, lawati Universal Studios Japan dan lihat mengapa ia adalah salah satu taman tema yang paling dikunjungi di dunia! Potterheads, naikkan segelas butterbeer di Dunia Wizarding Harry Potter, Osaka! Tunggu apa lagi, mula merancang perjalanan anda ke Osaka sekarang!

Tempah pakej melancong anda ke Osaka dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Azwan - Tripfez Travel
Azwan
Travel Consultant
Nash - Tripfez Travel
Nash
Travel Consultant
Izzuddin - Tripfez Travel
Izzuddin
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }