Skip to main content
Pakej Percutian ke Hong Kong Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Hong Kong

Percutian Mesra Muslim Di Hong Kong

  1. Halaman Utama
  2. Asia
  3. Hong Kong

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Korang tau tak Hong Kong ni negara ‘mesra muslim’. Hong Kong menyediakan Pusat Islam di Kowloon Centre (berdekatan dengan pusat beli belah moden, Tsim Sha Tsui) dan makanan-makanan halal yang sangat lazat di Kantin Pusat Islam di Wan Chai.

Penduduk Hong Kong bertutur dalam bahasa Kantonis dan juga fasih berbahasa Inggeris jadi tak jadi masalah untuk korang berkomunikasi. Jadikan Hong Kong sebagai destinasi anda. Ekplor negara yang gian moden bersama lanskap yang menakjubkan ini.

Tempah pakej melancong anda ke Hong Kong dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Kevin - Tripfez Travel
Kevin
Travel Consultant
Nash - Tripfez Travel
Nash
Travel Consultant
Safinatul - Tripfez Travel
Safinatul
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }