Skip to main content
Pakej Percutian ke Jepun Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Jepun

Kehidupan Moden dan Tradisional Bertembung

  1. Halaman Utama
  2. Asia
  3. Jepun
Filters
Filters:
×
Filters
[[ displayedMonths ]]
2020
[[ displayedPricing ]]
Pakej harga seorang
[[ displayedDurations ]]
Tempoh
[[ displayedCategories ]]
Kategori Popular
Semua Kategori
[[ filterListShowMore ? 'Show Less' : 'Show All' ]]
[[ displayedDestinations ]]
Semua Bandar
[[ filterListShowMoreDestination ? 'Show Less' : 'Show All' ]]
Lain-lain
Group Type
Ground Type
Jenis Pelancongan
Jenis Pengangkutan
Reset Semua
[[displayedMonths]]
[[displayedPricing]]
[[displayedDurations]]
[[displayedCategories]]
[[displayedDestinations]]

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

4 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Jepun sudah lama berada di dalam senarai ramai pelancong. Bandar-bandar bersarnya seperti Tokyo dan Osaka melihatkan bandar moden futuristik seperti filem sci-fi dan pada masa yang sama tidak melupakan seni bina tradisional Jepun yang unik. Kebolehan Jepun untuk membangun dengan bandar moden tanpa melupakan sejarahnya, adalah sebuah kebolehan tidak banyak negara boleh lakukan

Secara semula jadinya, Jepun adalah sebuah negara yang cukup indah. Fizikal geografinya yang panjang dan langsing, gunung-gunung dan bukit-bukit yang hijau dan menyegarkan (yang mendominasi lebih dua per tiga negara itu) dan mata air panas yang menggelegak di mana-mana sudut menjadikan Jepun suatu destinasi pelancongan yang menarik. Di bulan-bulan yang lebih panas, terdapat pelbagai tempat dan laluan untuk anda mendaki sambil menikmati pemandangan. Anda boleh mendaki melalui ladang bunga liar di Gunung Takao di Tokyo atau bersiar-siar di kuil-kuil purba yang terkenal di Kuil Fushimi Inari di Kyoto. Pada musim sejuk adalah mana Jepun benar-benar cantik. Pada musim sejuk, sebaik sahaja negara diliputi salji, anda boleh bermain salji dan ski di tempat ski bertaraf dunia di Hokkaido. Dan selepas seharian bermain di atas salji, anda boleh tenangkan fikiran dan hilangkan rasa sengal di badan dengan berendam di dalam kolam air panas Onsen, Jika anda merancang untuk pergi ke wilayah selatan Jepun, anda seharusnya pergi ke pantai tropika mereka di Shizouka atau Chigasaki untuk berjemur atau belajar meluncur air.

Bercuti di Jepun sangat mudah. Dengan pengangkutan awam Jepun yang cekap di mana-mana anda berada, anda boleh melakukan semua perjalanan anda dengan meanaiki kereta api. Rangkaian kereta Shinkansen kini berjalan dari hujung selatan Kyūshū (bahagian paling selatan Jepun) hingga Hokkaidō (yang paling utara). Kami mencadangkan anda mengambil Japan Rail Pass jika anda pergi ke pelbagai kawasan di sekitar Jepun. Tiket ini sangat berbaloi berbanding anda beli tiket secara ala carte. Kini anda boleh menaiki kesemua kereta api JR termasuk kereta api peluru Shinkansen dan kereta api Narita Express. Anda boleh memilih untuk mengambil pas 7, 14 atau 21 hari. Apaibila anda berada di dalam bandar utama, kami akan mencadangkan anda untuk mencari Pasmo, Suica, atau 5 kad IC lain yang disediakan untuk anda. Sama seperti kad Touch N Go di Malaysia, anda boleh membayar pengangkutan awam, pembayaran di banyak mesin penjual, kedai dan restoran menggunakan kad mudah ini.

Jika anda ingin mengalami keindahan Jepun, menempah perjalanan ke Jelajah Pakej Jepun sekarang! Dihidupkan oleh keindahan alam, keunikan budaya yang kaya dengan jenis sushi yang menunggu untuk anda.

Tempah pakej melancong anda ke Jepun dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Azwan - Tripfez Travel
Azwan
Travel Consultant
Ilham - Tripfez Travel
Ilham
Travel Consultant
Amalina - Tripfez Travel
Amalina
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8605 1918
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }

Pakej Terlaris

Jepun Pakej Percutian TempohHarga
Lawatan Tokyo dan Gunung Fuji 5H4M Hubungi Kami
Tokyo & Gunung Fuji 5H4M Hubungi Kami
Tokyo X Gunung Fuji X Disneyland (Premium) 6H4M Hubungi Kami
Tokyo & Gunung Fuji (Musim Luruh) 6H4M Hubungi Kami