Skip to main content
Pakej Percutian ke Jepun Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Jepun

Kehidupan Moden dan Tradisional Bertembung

  1. Halaman Utama
  2. Asia
  3. Jepun
  • Termasuk Tiket Penerbangan
  • Tidak Termasuk Tiket Penerbangan
Filters
Filters:
×
Filters
[[ displayedMonths ]]
2020
[[ displayedPricing ]]
Pakej harga seorang
[[ displayedDurations ]]
Tempoh
[[ displayedCategories ]]
Kategori Popular
Semua Kategori
[[ filterListShowMore ? 'Show Less' : 'Show All' ]]
[[ displayedDestinations ]]
Semua Bandar
[[ filterListShowMoreDestination ? 'Show Less' : 'Show All' ]]
Lain-lain
Jenis Pelancongan
Jenis Pengangkutan
Reset Semua
[[displayedMonths]]
[[displayedPricing]]
[[displayedDurations]]
[[displayedCategories]]
[[displayedDestinations]]

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

Gambaran Keseluruhan

Masukkan "negara matahari terbit" dalam senarai anda ini. Bandar futuristik seperti filem sci-fi ditambah dengan kebersihan dan keunikan senibina tradisional Jepun akan mewujudkan sensasi musim bunga dengan Jepun. Negara 4 musim ini kaya dengan kecantikan semulajadi sepanjang tahun. Berjalan-jalan di Jepun sambil makan sushi yang lazat. Antara bandar metropolitan yang pesat berkembang ialah Tokyo, Yokohama, Osaka dan Nagoya. Kelajuan metropolitan bandar ini akan membuatkan anda kagum dengan rakyatnya.

Tidak kira bulan yang anda memutuskan untuk pergi, jangan bimbang cuaca tidak akan merosakkan suasana bercuti anda. Dapatkan sedikit udara di Arashiyama Bamboo Grove, Kyoto. Atau anda boleh berehat, bersantai, makan sushi di Air Terjun Nachi, air terjun yang terkenal di Jepun. Oleh itu, anda boleh datang ke Tokyo untuk bersiar-siar di Tokyo Disneyland sambil mengabadikan kenangan yang menyeronokkan di sini! Jangan lupa melawat Gunung Fuji dan tenggelam ke Oshino Hokkai Village yang dikenali sebagai "spring of the gods" dan menikmati mandian air panas.

Selain itu, sama ada anda datang dengan kumpulan atau anda sendiri, anda boleh melawat Kuil Asakusa, Tokyo Cammii, atau melalui daerah Shibuya untuk melihat budaya tempatan. Selain itu, anda boleh menuju ke Kuil Kiyomizudera sambil membeli-belah di Sannenzaka Shopping Hill atau anda boleh berhenti di Universal Studios Japan untuk berhibur seperti Universal Studios di negara lain. Selain itu, anda boleh memberi makanan ringan kepada rusa yang comel di Nara Deer Park dan merasa dekat dengan alam semulajadi Jepun.

Jika anda ingin mengalami keindahan Jepun, tempah perjalanan ke Jelajah Pakej Jepun sekarang! Bersama dengan keindahan alam, keunikan budaya yang kaya dengan pelbagai jenis sushi yang menunggu anda.

Tempah pakej melancong anda ke Jepun dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Azwan

Travel Consultant

Ilham

Travel Consultant

Firdaus

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }
Pakej Terlaris
Jepun Pakej Percutian TempohHarga
Lawatan Tokyo dan Gunung Fuji 5H4M RM 2,695