Skip to main content
Tripfez masih beroperasi seperti biasa. WhatsApp kami di +60 16-309 3685 atau e-mel di hello@tripfez.com.
Kami telah menghubungi semua pelanggan pakej percutian daripada Tripfez antara Mac hingga Mei 2020. Hubungi kami jika anda belum menerima maklumat dari kami. [Latest Updates]
Pakej Percutian ke Africa Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Africa

  1. Halaman Utama
  2. Africa

Gambaran Keseluruhan

Segalanya tentang Afrika pasti memberikan inspirasi kepada sesiapa yang berada di sana. Adakah anda ingin merasai sendiri pengalaman safari yang mengujakan? Kenya atau Tanzania adalah destinasi yang terbaik untuk anda! Adakah anda ingin menerokai kebudayaan purba yang menakjubkan? Jika ya, maka Mesir atau Ethiopia lokasi yang paling sesuai untuk diterokai anda!

Anda boleh mempertimbangkan percutian pantai sekiranya anda menggemari suasana dan keunikan di Lautan India. Namun, kebanyakan pelancong tidak akan melepaskan peluang untuk melawat Magribi dan menikmati hidangan ikoniknya, Afrika Selatan untuk keindahan alam semula jadi seperti di Capetown atau menyaksikan air terjun Victoria Falls di Zambia.

Apa jua yang anda impikan dalam mencari keindahan alam semulajadi ketika bercuti, segalanya boleh ditemuinya di Afrika.

Tempah pakej melancong anda ke Africa dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Afiq

Travel Consultant

Ainul

Travel Consultant

Azwan

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }