Skip to main content
Pakej Percutian ke  Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke

Kekayaan Alam Semula Jadi dan Sejarah

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Terletak di sempadan barat daya China dan utara India, terletaknya negara yang dipenuhi gunung-ganang, Nepal. Sebelum korang mendarat di lapangan terbang Nepal lagi dah boleh nampak gunung-ganang yang dilitupi salji dari tingkap korang. Gunung Everest pun terletak kat Nepal.

Selain gunung yang menakjubkan, Nepal juga ada di dalamnya 10 Tapak Warisan UNESCO yang berusia lebih dari 2,500 tahun di sekitar Kathmandu, dan kawasan sekitarnya. Tapak-tapak bersejarah di Nepal disekalikan bersama budaya yang pelbagai pasti akan membuatkan korang nak datang lagi!

Tempah pakej melancong anda ke dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Hayati

Travel Consultant

Farhah

Travel Consultant

Shafiq W

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }