Japan Tour Packages & Holidays

Kehidupan Moden dan Tradisional Bertembung

Popular Group Packages

View all Group Packages
Back image of a cartoon person holding a map

Looking for Ground Packages?

Our professional travel team is here and ready to assist you with your travel arrangements! Get in touch with us with your travel details so that we can make your dream holiday come true. Contact Us

Explore Muslim-Friendly Holiday Packages in Japan

Overview

Jepun adalah salah satu negara wajib korang lawat. Diorang ni berjaya campurkan kehidupan yang moden dan kekalkan budaya tradisional diorang yang terkenal tu. Bandaraya yang futuristik macam filem sci-fi disekalikan dengan kebersihan dan keunikan seni bina bandaraya Jepun ni akan membuatkan korang yang lawat negara ni tergamam dengan cara kehidupan diorang. Antara kotaraya metropolitan yang pesat membangun adalah Tokyo, Yokohama, Osaka and Nagoya. Kepantasan metropolitan urban ni akan buatkan korang tabik spring dengan rakyat diorang.

Kalau korang dah penat dengan cara kehidupan yang sibuk, elok la jugak bercuti kat Jepun. Negara 4 musim ini kaya dengan keindahan alam semula jadi sepanjang tahun. So bulan mana-mana yang korang pilih nak pergi, jangan risau la cuaca akan spoilkan mood percutian korang. Hirup lah udara segar kat Arashiyama Bamboo Grove, Kyoto. Atau korang boleh rilek, chill, makan sushi kat Nachi Falls, air terjun terkenal kat Jepun. On tak on ni? Kalau nak rasakan keindahan Jepun, book pergi Jepun sekarang juga!

We Are Always Ready To Help You

Assalamua'laikum. Get in touch with us for any enquiries regarding this package. We typically respond within 24 to 48 hours.

WhatsApp +60 16 3093 685Telephone +603 8601 3685
Please correct the following error(s):
  • ${ error }