Skip to main content
Pakej Percutian ke Amerika Syarikat Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Amerika Syarikat

Kunikan Tersendiri Di Setiap Negeri

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Asyik tengok Amerika Syarikat kat tv je kan? Jom la jalan-jalan sana pulak. Korang kena pilih negeri mana korang nak pergi. Kalau nak jejak semua negeri kat Amerika Syarikat ni, memang makan masa berbulan jugak la sebab negara dia punya besar SubhanAllah.

Korang boleh pilih nak jalan-jalan bandar terkenal macam New York, Chichago ataupun San Francisco. Or korang boleh menghargai ciptaan Allah S.W.T. di Grand Canyon ataupun Yellowstone National Park. Di mana-mana pun korang pergi di Amerika Syarikat, pastinya korang akan terpegun dengan keindahan negara ni.

Tempah pakej melancong anda ke Amerika Syarikat dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Afiq

Travel Consultant

Zaki

Travel Consultant

Riz

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }