Skip to main content
Tripfez masih beroperasi seperti biasa. WhatsApp kami di +60 16-309 3685 atau e-mel di hello@tripfez.com.
Kami telah menghubungi semua pelanggan pakej percutian daripada Tripfez antara Mac hingga Mei 2020. Hubungi kami jika anda belum menerima maklumat dari kami. [Latest Updates]
Pakej Percutian ke Amerika Utara Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Amerika Utara

  1. Halaman Utama
  2. Amerika Utara

Gambaran Keseluruhan

Jom terokai Amerika Utara, benua ketiga terbesar di dunia dari segi daratan dan keempat terbesar dari segi populasi. Penduduk di benua ini melebihi 500 juta orang dan terbahagi kepada 24 daerah, dimana negara Kanada dan Mexico City yang mempunyai jumlah penduduk yang banyak. Mexico Chichen Itza juga merupakan salah satu daripada tujuh keajaiban dunia moden yang terletak di benua ini. Amerika Syarikat, Kanada, Mexico, Panama, Bahamas, dan Costa Rica adalah destinasi yang sering menerima pengunjung di benua Amerika Utara. San Franscisco, New York, Las Vegas dan bandar-bandar yang popular lain juga terletak di benua ini.

Tempah pakej melancong anda ke Amerika Utara dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }